SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

ABM SECURITY INTEGRATED SYSTEMS SRL este infintata in Bucuresti si are ca principal obiect de activitate instalarea si mentenanta sistemelor de securitate. Sistemul de securitate poate fi format din echipamente de: supraveghere video, supraveghere audio, control acces si pontaj automat, sisteme de alarmare la efractie, alarmare la incendiu, interfonie si video-interfonie, sisteme de inchidere digitala.

 

Abm Security Integrated Systems Srl va ofera o gama larga de produse pentru supraveghere video, de la sisteme si camere de supraveghere video analogice pana la sisteme si camere de supraveghere video IP MEGAPIXEL.

Va punem la dispozitie solutia ideala pentru a vedea in permanenta ce se intampla cu afacerea sau locuinta dumnevoastra.

Printre echipamentele noastre se numara DVRuri, NVRuri, camere de supraveghere video pentru interior (box, dome, etc.), camere de supraveghere video pentru exterior (antivandal, waterproof, etc.), camere de supraveghere video varifocale, camere de supraveghere video cu infrarosu, camere de supraveghere video IP, camere speed dome sau accesorii pentru supraveghere video.

Solutiile Abm Security Integrated Systems Srl sunt proiectate pe baza celor mai noi tehnologii hardware si software, fiind utile pentru un numar mare de obiective precum:
– magazine,
– locuinte,
– fabrici,
– sedii de firma,
– institutii publice, etc.

Printre avantajele unui sistem de supraveghere video se numara:
– posibilitatea de a vedea oricand ce se intampla cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete,
– prevenirea furtului,
– constituirea unei probe in cazul unor evenimente neplacute,
– prevenirea violentei,
– aducerea unui plus de siguranta si liniste.

Pentru mai multe detalii legate de un produs anume (specificatii complete, poze, pret, etc.), va rugam sa ne contactati prin email sau telefon.