Detectie efractie

Sistemul de alarmare la efractie (alarma) ajuta la protejarea afacerii sau caminului dumneavoastra impotriva furtului si a talhariei. Acesta poate include optiuni precum butoane de alarma (panica), senzori de miscare, protectie a usilor, ferstrelor,  fapt ce confera angajatilor si proprietarilor confort si liniste.  Ajuta la indentificarea conditiilor critice precum temperaturi foarte mari sau foarte mici, inundatii sau pierderi de gaz.

105816174_1_1000x700_alarma-kit-paradox-1000-2500-ron-bucuresti

Importanta alegerii unui sistem de securitate nu trebuie sa fie subestimata.
Este ceva similar cu achizitionarea unei noi masini, nu decideti numai ce investitie sa faceti, ci decideti viitorul companiei dumneavoastra, deoarece sistemele de securitate nu trebuie sa isi dovedeasca valoarea in fiecare zi, ci mai degraba in situatii exceptionale , in care sunt amenintate persoanele si bunurile acestora.
Nevoia de securitate nu este limitata in timp, asadar , sistemele de securitate cu adevarat valoroase sunt cconcepute pentru a dura o lunga perioada de timp. Siguranta operationala, scalabilitatea, senzorii robusti si durabili, reglarea flexibila pentru a se adapta la noi moduri de utilizare si reducerea numarului de alarme false sunt doar cateva caracteristici care trebuie luate in calcul. Sistemele de alarmare la efractie sunt cel mai des folosite de catre persoane fizice, pentru locuinta personala. Deasemenea astfel de sisteme pot fi instalate si pentru sediile societatilor, depozite si pentru orice alta incinta dupa caz, iar in functie de cerintele clientilor  acestea pot  fi pe fir (sisteme cablate)  sau wireless (sisteme radio) iar armarea acestora poate fi preferentiala dupa caz.

  • armarea totala (cand nu sunteti in imobil) asigura protectia tuturor zonelor
  • armarea partiala (cand sunteti in imobil) asigura protectia anumitor zone alese de dvs.
  • avertizarea telefonica daca se incearca intrarea prin efractie
  • avertizarea dispeceratelor firmelor de paza
  • memorie de evenimente in ordine cronologica
  • autonomie proprie in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica