Case inteligente

Diferenta dintre casa si casa inteligenta consta in trei lucruri simple : confort, siguranta, liniste.
Doar o casa nu poate oferi tot, insa casa inteligenta pe care te ajutam sa ti-o automatizezi dupa bunul plac, unde putem crea si adjusta o intreaga lume asa cum ti-o doresti, iti va permite sa faci totul exact asa cum ai visat.
Casa inteligenta contine un sistem de control flexibil si discret, potrivit in interiorul cat si in exteriorul locului ales pentru implementare.
smart-home-rev-1000x667
Casa inteligenta poate controla o gama variata de functii cum ar fi:
Muzica din orice incapere  fara sa fie nevoie sa folositi mai multe echipamente audio. In fiecare camera puteti selecta atat tipul de continut audio, in concordanta cu preferintele individuale, cat si volumul sonor.
Sistemul video conectat la arhitectura de cablare structurata a intregii case si il puteti controla usor prin utilizarea unei telecomenzi universale.
Luminile naturale prin intermediul automatizarii draperiilor si jaluzelelor.
Luminile artificiale cu ajutorul unui sistem de control specializat.
Climatizarea integrarea echipamentelor de aer conditionat in dispozitivul centralizat de control.
Armarea si dezarmarea casei de la distanta, supravegherea acesteia prin intermediul unui telefon inteligent sau tableta.
Si orice altceva ce poate fi automatizat:

  • Usi de garaj
  • Stropitori
  • Jaluzele
  • fantani
  • acvarii
  • echipamente de supraveghere interna

Casa inteligenta are avantajul unei functionalitati modulare, ceea ce favorizeaza completarea in orice moment cu noi optiuni sau echipamente solicitate.
De asemenea, pentru o siguranta a aplicatiilor si o facilitare a procedurilor de proiectare si instalare, specialistii nostrii va pun la dispozitie o gama larga de servicii si informatii utile.

Cum ne poate usura viata o casa inteligenta? Imaginati-va ca va uitati la un film, dar aproape ca v-a luat somnul si va este taaare greu sa va mai dati jos din pat,  sa mergeti prin casa sa inchideti toate luminile, aragazul si sa verificati usa de la intrare; Nimic mai simplu, apasati pe un buton si casa intra in modul “de noapte”, moment in care tot ce aveti de facut este sa aveti un somn usor.